Vi feirer byggestart og nylansering!

Kom til Pastabakeriets gamle lokaler i Langgata 10, hvor meglerne for første gang presenterer de nye kundetilpassede leilighetene som dekker de aller fleste behov.

Vi feirer denne dagen med musikk og underholdning av selveste Espen Hana og New York inspirert mat fra Foodtruck. Ikke gå glipp av feiringen, og den unike muligheten til å finne den perfekte leiligheten midt i Langgata.

Vi lanserer en ny og spennende leilighetsmiks i urbane Øglændkvartalet, med flotte muligheter for nær sagt alle. Her kan du finne din første, din største, eller din ideelle leilighet for en ny sesong i livet. Hele Øglændkvartalet ligger så nært «midt i sentrum» som man kan komme. Leilighetene blir liggende mot hjørnet av Erling Skjalgssons gate og St. Olavs gate, med Langgata og Gjesdalsgata i andre enden.

Med sin sentrale beliggenhet i sentrum av Sandnes får du alt du trenger av dagligvarer, tog og buss, Langgata, kjøpesentre, spisesteder og kulturliv rett rundt hjørnet. Nyt livet i en lys og lekker leilighet med flott hvitlakkert eikeparkett og kvalitetskjøkken fra danske JKE. Krydret med dine ting og din touch, så har du oppfylt drømmen. Med stort og lekkert bakgårdsrom, omgitt av et industrielt og moderne preg, vil du kjenne på en følelse av storby i Sandnes.

Meld gjerne din interesse og få mer info om prosjektet i forkant av den offisielle salgstarten.