Onsdag 30. november ble en merkedag for Øglændkvartalet, – og starten på noe nytt for folk og by.

En ting er bidraget til byfornyelsen som Øglændkvartalet representerer med sitt urbane og industrielle preg. En annen ting er hverdagen for de mange som vil finne sitt nye hjem nettopp her, – midt i byen med alt du trenger rett rundt hjørnet.

Markeringen begynte høytidelig med ordfører Stanley Wirak som stod for den offisielle starten for prosjektets byggearbeid. Med gravemaskinen godt plassert for første rivetak i bakgrunnen, ble det hele satt i gang og like etter startet første del av rivingen. Det er det gamle Øglændmagasinet som skal vike plass for det nye Øglændkvartalet med sine 65 leiligheter fra 30–139 m2 BRA og dermed et bredt utvalg.

Senere på dagen, der kvelden starter og mørket faller på, var det en markering på hjørnet av Erling Skjalgsonsgate og Langgata, i Pastabakeriets gamle lokaler. Her ble det en konsert på gata med Espen Hana som sang oss fra New York te Sandnes, som bare han kan med sin musikalitet og lune humor. Det ble også servert tidsriktig mat, nydelige «steamed buns», fra Foodtruck. Innendørs tok meglerne imot alle interesserte og nysgjerrige sjeler som ønsket å få nærmere innsyn i Øglændkvartalet.

Salget er i gang, mange leiligheter er solgt og flere interesserte har nå dette spennende prosjektet for øyet. Ikke bare blir det flott, men med en beliggenhet så midt i byen du kan komme, så blir det veldig praktisk og emkelt. Velkommen til å ta en kikk du også, meld din interesse, eller ta kontakt med en av våre meglere.