Nærhet til alt du trenger

Med en meget sentral beliggenhet på hjørnet av St. Olavs gate og Erling Skjalgssons gate, hvor sistnevnte skal bli miljøgate med forbindelse på tvers av byen mot Bystasjonen, kan du bo med nærhet til nesten mer enn du trenger. Øglændkvartalet knytter sammen det gamle og det nye Sandnes, slik Øglænd selv var kjent for.

I Øglændkvartalet vil du finne et stort utvalg av flotte og moderne leiligheter, hvor trolig flere kan passe for deg. Alle leilighetene vil få terrasse eller balkong, enten det blir den vanlige, den lille franske, den innglassede eller en stor takterrasse. Det blir selvsagt heisanlegg som knytter sammen leiligheten din med byen på gateplan og underetasjen med bil-, sykkelparkering og boder.

Illustrasjon: Avvik vil forekomme.

Sosial møteplass

Når været inviterer oss ut, er det godt å ha et flott sted å gå, med muligheter for å sosialisere med «nabolaget». Midt i Øglændkvartalet, i 2. etasje, vendt inn mot kvartalet og vekk fra gater, får man et flott og frodig utendørs bakgårdsrom. Dette blir en herlig plass å bare slappe av med kaffekoppen og gjerne ta et drøs med en av naboene. Grønt og trivelig.

Kvalitetskjøkken fra JKE

JKE lager kjøkken i den nordiske designtradisjonen. Flotte og stilrene kjøkken skapt for hverdag og fest, der livet leves med måltidene i fokus. JKE har alltid dyrket det nære, det nordiske, og bygget videre på det beste med nye impulser utenfra. De kaller det Nordic Kitchen Design. Og det er et løfte om gode materialer, høy kvalitet og design som passer til avslappede nordiske liv.

Som standard er kjøkkenet i modell Nordic Basic hvit med hvite kanter. En kraftig og sterk front på 19 mm. Samme front kan, mot et tillegg, leveres i lys eller mørk grå, hvit eller svart eik eller med integrerte line eller design grep.

Illustrasjon leilighet A502: en av mange tilvalgsmodeller fra kjøkkenleverandøren JKE.
Illustrasjon. Viser ikke faktisk løsning for bad i Øglændkvartalet.

Lekre bad

Slik hjemmet generelt har hatt en stor utvikling og fokus de siste tiårene, så har badet også blitt et viktig rom som skal gi «den gode følelsen». Våre fagfolk som skal hjelpe deg med ditt nye bad, har mange års erfaring med å skape gode baderom. Som standard får du en flott gulvflis i fargen Carnaby Black, med en stilren hvit flis på veggen. Hvitt møblement med heldekkende servant gir et flott utgangspunkt for dine personlige detaljer. Benytt gjerne tilvalgslisten eller snakk med våre fagfolk, så kan du gjøre dine endringer mot et tillegg i pris.

En drøm til værelset

Øglændkvartalet byr på gode og romslige soverom som gir deg et godt grunnlag for ditt nye soverom. Å flytte gir anledning til å skape et helt nytt soverom om man vil, eller videreføre karakteren fra ditt gamle soverom. Det viktigste blir å skape et soverom til å drømme seg bort i.

Illustrasjon soverom: vist med tilvalg. Avvik vil forekomme.

Det gode liv i leilighet

Overgangen fra en stor bolig med hage til en leilighet som dekker dagens behov kan være vanskelig å se for seg. Men det er mange fordeler å ta med seg i den vurderingen.

En ting er alt vedlikeholdet en slipper, som plenklipping, hekktrimming, husmaling, luking, kosting og spyling. Eller at alt er nytt, moderne og rent med lettstelte flater. Bare det å få alt på ett plan er en stor fordel som letter hverdagen. Men en fordel som er lett å overse, er fordelen av å ta denne overgangen mens en har overskudd og energi til det. Gjør det mens du kan.

Ta med deg alle de gode minnene i dag og bygg videre på de i morgen, i rammen av en enklere hverdag som gir ekstra tid og overskudd. Og en ting til, når du midt i byen, så er det lettere å stikke innom for familie og venner.

Illustrasjon leilighet C201: Avvik vil forekomme.