Leilighet B-501

En lekker leilighet i 5 etasje av Øglændkvartalets B-bygg som vender mot den nye miljøgaten Erling Skjalgsons gate og bakgårdsrom. Visning på tomt hver onsdag kl. 16.


Unn deg en enklere hverdag midt i Sandnes sentrum

Leiligheten har 3 yttervegger og får godt lys inn og nye utsikter i de forskjellige rommene. Kveldssolen nyter du på den 10 m2 store balkongen hvor du får blant annet får utsikt over koselige Langgata. Leiligheten har 2 soverom hvor hovedsoverommet har et eget bad. Det andre soverommet ligger i tilknytning til entreen og det andre badet. Bod-/vaskerom finner du like utenfor hovedsoverommet, som betyr at det er kort og praktisk vei mellom to viktige rom. Det følger med parkeringsplass og sportsbod i underetasjen med enkel adkomst via heis.

Øglændkvartalet er nå under bygging og sikter mot en ferdigstillelse før jul 2021. Så sentralt at du går rett ut i gågatene i byen og må krysse én vei for å komme til tog, buss, Bystasjonen og mye mer. Bo lekkert og praktisk i en av våre mange leiligheter, enten du vil ha utsikt over hele byen eller har andre ønsker, så har vi et rikt utvalg. Meld din interesse i dag, så tar vi kontakt for en uforpliktende boligprat.


Illustrasjon soverom: vist med tilvalg. Avvik vil forekomme.
3D illustrasjon: Markert område viser b 501 mot miljøgaten Erling Skjalgsonsgate. Avvik vil forekomme

Våre meglere

Meld din interesse