Leilighet D-702

En lekker leilighet i 7. etasje av Øglændkvartalets D-bygg som vender mot den nye miljøgaten Erling Skjalgsons gate og St. Olavs gate. Visning på tomt hver onsdag kl. 16.


Unn deg en enklere hverdag midt i Sandnes sentrum

Leiligheten har 3 yttervegger og får godt lys inn og nye utsikter i de forskjellige rommene. Kveldssolen nyter du på den 10 m2 store balkongen over den private og frodige bakgården, mens morgensolen kan du nyte fra den 8 m2 innglassede balkongen med utsikt mot bla. Vågen. Til balkongen i vest har du den ene stuen sammen med kjøkkenet, og den andre stuen til den østvendte balkongen. Leiligheten har 2 soverom hvor hovedsoverommet er på hele 26 m2 med stor garderobeavdeling. Bad ligger i tilknytning til begge soverommene. I tillegg har du gjeste WC og bod-/vaskerom. Det følger med parkeringsplass og sportsbod i underetasjen med enkel adkomst via heis.

Øglændkvartalet er nå under bygging og sikter mot en ferdigstillelse før jul 2021. Så sentralt at du går rett ut i gågatene i byen og må krysse én vei for å komme til tog, buss, Bystasjonen og mye mer. Bo lekkert og praktisk i en av våre mange leiligheter, enten du vil ha utsikt over hele byen eller har andre ønsker, så har vi et rikt utvalg. Meld din interesse i dag, så tar vi kontakt for en uforpliktende boligprat.


3d illustrasjkon: Yttervegg d 702 mot bakgård . Avvik vil forekomme.
3D illustrasjon: Leilighet D 702 mot hjørnet av E. Skjalgsons gate og St. Olavs gate. Avvik vil forekomme.

Våre meglere

Meld din interesse