Nye muligheter

Øglændkvartalet. Oppkalt etter en av Sandnes´ store gründere og forretningsmenn, Jonas Øglænd, – en som virkelig forstod seg på en god plassering og det folket vil ha. På hans gamle hovedsete i byen kommer det nå spennende nye muligheter for næring med meget god beliggenhet midt i Sandnes sentrum. Sentralt i et miljø med gågater, restauranter, shopping, uteliv, kultur- og underholdningstilbud og hoteller, har vi ca. 4 600 m² BTA med spennende muligheter for deg og din bedrift.

Sentralt beliggende

Sandnes opplever en sterk vekst og har mange spennende planer for sentrum. Blant disse er en ny miljøgate i Erling Skjalgssons gate som skaper en ny hovedforbindelse mellom Langgata og Bystasjonen, bare ett kvartal fra Nye Ruten, bussterminalen og togstasjonen. Øglændkvartalet grenser mot nettopp denne delen av Erling Skjalgssons gate, Langgata, Gjesdalveien og St. Olavs gate. Våre næringslokaler ligger fordelt i to byggstrukturer: 1) Øglændhuset, med næringslokaler i henholdsvis 3 og 4 etasjer med fasade mot Langgata og Gjesdalveien. 2) Øglændkvartalet, leilighetsbygg med 65 leiligheter og næringslokaler i 1 etg. og fasade mot Erling Skjalgsons gate og St. Olavs gate. Hele kvartalet får i tillegg et flott og grønt båkgårdsområde med adkomst fra alle fire gater. Sentralt, grønt og aktivt.

Øglændkvartalet

Enten du bærer på en drøm om å starte opp for deg selv, eller kanskje du allerede har realisert den drømmen og ser etter muligheter for ekspansjon eller bedre lokaler. Øglændkvartalet har ca. 1 500 m² BTA og  tilbyr gode rammer for både kafé- og restaurantdrift med gode muligheter for utendørsområder. Her kan du også tenke både stor og liten butikk, enten det er dagligvarer eller kiosk, nisje- eller kjedebutikk. Trenger din bedrift god synlighet og enkel adgang for kundene dine, så er mulighetene gode her. Flott standard, energieffektive- og fleksible løsninger med direkte adgang på gatenivå er trolig akkurat det du trenger for din bedrift.

Øglændhuset

Øglændhuset er et godt eksempel på hvordan vi bevarer det eksisterende i kombinasjon med noe helt nytt. Det gamle Øglendhuset er et historisk landemerke i Langgata som nå totalrenoveres og klargjøres for nye bedrifter og nye muligheter. Øglænhuset har ca. 3.100 m² BTA med lokaler. Fjerde etasje er allerede signert av Sataya Yoga. Andre og tredje etasje har gode kontorlokaler, eller kan knyttes til butikklokale i første etasje. For i første etasje får man prima plassering ut mot Langgata, byens handlegate. Her er det rom for alt fra de virkelig store aktørene til de mindre.

  • Last ned tegningene (PDF)

Det handler om følelser og opplevelser

For Sandnes blir aldri et New York, – heldigvis. Men noen av de elementene som kjennetegner New York, kan vi finne i Sandnes, og flere er det i ferd med å bli. Her kommer Øglændkvartalet inn med alle fordelene av å bo midt i byen, – for nærmere midt i byen kommer du ikke. Alt du trenger finner du rett rundt hjørnet.

Kontakt

For nærmere informasjon om mulighetene som finnes i Øglændkvartalet og Øglændhuset, ta kontakt med Kjetil Andersen, The Property Group, 971 00 999.