Bli en del av byen

Det er noe med å bo midt i byen, med alt du trenger og vil gjøre rett rundt hjørnet. Alt som tidligere måtte planlegges, kan nå skje spontant. I den rammen kan du bo urbant og privat i åpne og lyse rom med ekstra takhøyde og solid kvalitet. Nyt gleden av en helt ny bolig, klargjort for alt du kan forvente av en moderne leilighet i dag.

Steder i nærheten:

 1. Sandnes Brygge
 2. Sandnes Kulturhus
 3. Mondo
 4. Amfi Sandnes
 5. Odeon kino
 6. Rutebilstasjonen
 7. Sandnes stasjon
 8. Bystasjonen, kjøpesenter
 9. Elixia Treningssenter
 10. Hereford and Friends
 11. Gamlaværket
 12. Obsession
 13. Rostrup Kaffi & litt Te
 14. Villa Rosa
 15. Swedish Grace
 16. sabi sushi
 17. Vitenfabrikken
 18. Sandvedparken

Uteliv i full blomst!

For noen tiår siden reiste sandnesfolk gjerne til Stavanger for å hygge seg litt ekstra. Mye har skjedd siden den gang. Nå er Sandnes en bukett av ulike kulturtilbud, med dertil hørende spisesteder.

Mondo har fått ry på seg for å være ”øverste hylle”, som de sier. Kort sagt moderne gourmetmat, med en tvist, som har høstet stor anerkjennelse. Birger har burger, Foodfighters serverer mat The New York style, Gamlaværket byr på god tradisjonell mat, og Sabi Sushi er en av flere som serverer havets delikatesser, the japanese way. For å nevne noen.

Byens kulturtilbud i tradisjonell forstand, har også utviklet seg betydelig. Foruten et godt kinotilbud, og et konserthus som jevnlig varter opp med store artistnavn, har også de mindre konsertscenene vokst fram og funnet sin plass i bybildet. Blant annet Sandnes Brygge, som har egen restaurant og dermed også kan servere deg godbiter før selve konserten.