Hvis ”klær gjør mannen”, som de sier, er det vel også slik at ”møbler gjør boligen”.

For om boligen får det rette interiøret, skinner også den. DFU kan hjelpe alle – både deg og boligen din!

Når det kommer til møbler, gjør fremdeles mange innkjøpene i de store kjedebutikkene. Men det er stadig flere som er på jakt etter noe helt spesielt. Noe som ikke hele byen har. Noen eksklusivt, både med tanke på design og prisklasse. Selvfølgelig mest for egen del, siden det er du som skal bo der. Men møblene vi velger gir også et bilde av hvem vi er, eller ønsker å være.

Foto: DFU

For du har sannsynligvis også en viss forfengelighet på vegne av boligen din, ikke sant?

Du vil finne de rette møblene; sofaen, bordene og stolene som løfter hjemmet ditt fra et ordinært tilholdssted til et sted du kan smile fornøyd av – enten for deg selv, når du er alene, eller kanskje aller mest når du får besøk.

DFU (Design Furniture Unlimited) holder til i sentrale Eidsvollgata, og har det du trenger for å gjøre boligen din til et møblert hjem – og vel så det! DFU bugner av eksklusive kvalitetsmøbler og interiørartikler som du ikke får tak i andre steder. Og en ny bolig fortjener kanskje en eller flere nye møbler, eller hva? Hos DFU får du også kyndig veiledning, som gir deg det du – uavhengig av smak – er på jakt etter: Det lille ekstra.