Gleden av å bo i hjertet av sentrum

En sentral beliggenhet i byen knytter deg til en infrastuktur som stadig er under utvikling og har sentrum som sitt mål. Enten det er reiseruter for ferieturen, kollektivtransport, gang- og sykkelstier eller veinettet, så vil du alltid ha en prioritert beliggenhet i sentrum. Som vi sier om Øglændskvartalet: Du finner alt du trenger like rundt hjørnet.

Illustrasjon: Avvik vil forekomme.

Ung by med ambisjoner

Sykkelbyen – det er det mange forbinder med Sandnes. Selv om Sandnes bare er drøyt 150 år gammel, har en av Norges raskest voksende by store planer – noen av dem inspirert av New York. En by som både ser langt inn i framtiden og utover landegrensene med tanke på byutvikling. Gamle industribygg blir utnyttet og får nytt liv og uttrykk, rent interiørmessig. Man ser dessuten med nye øyne på etablerte løsninger.

Les mer om fremtidens Sandnes

Det handler om følelser og opplevelser

For Sandnes blir aldri et New York, – heldigvis. Men noen av de elementene som kjennetegner New York, kan vi finne i Sandnes, og flere er det i ferd med å bli. Her kommer Øglændkvartalet inn med alle fordelene av å bo midt i byen, – for nærmere midt i byen kommer du ikke. Alt du trenger finner du rett rundt hjørnet.